Rik Boedhoe MBA

Rik Boedhoe MBA

Business Coach (Work/Life balance)

Ervaren en toegewijde coach met meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van klanten om bedrijfsdoelen te behalen en te overtreffen. Met nieuwe inzichten en frisse energie gaan wij aan de slag met je bedrijf, met een scherp oog voor een goede work/life balance.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Ciryll Harris

Ciryll Harris

Life- en Ontwikkel Coach

Wat kun je van mij als coach verwachten. Dat ik samen met jou een reis wil maken doorspekt met enthousiasme, humor en vooral een goed gesprek om jouw drijfveren opnieuw te ontdekken en mogelijkheden te creëren. Ik wil je uitdagen om buiten de geëffende banen te treden en nieuwe wegen te bewandelen. Van jou verwacht ik eigen verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen met een lach.