Consultancy

Waarom een Business consultant?

Bedrijfskundig advies heeft betrekking op uw totale organisatie of op een specifiek onderdeel. Hierbij wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op de volgende vragen: Hoe kunt u uw bedrijf laten groeien? Hoe kunt u kosten besparen? Waar moet u op letten om processen in uw organisatie sneller, beter en efficiënter te laten lopen? Hoe krijgt u meer grip en overzicht op uw bedrijfsvoering en processen, zoals Sales, Digital marketing, Automatisering, BI etc.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De bedrijfsadviseurs/business consultants van RiboSystems geven professioneel en deskundig advies en handelen vraagstukken af voor organisaties. Deze vraagstukken kunnen over allerlei onderwerpen gaan. Ze kunnen  bijvoorbeeld betrekking hebben op de strategie, marketing of automatisering van uw organisatie.

Onze werkwijze is het afhandelen van vraagstukken of het analyseren van een probleem c.q. vraagstuk om hier vervolgens advies over te geven. Naast het analyseren en adviseren begeleiden wij de organisatie vaak ook gedurende het proces om het vraagstuk op te lossen.

Waarom kiezen klanten voor ons?

De belangrijkste reden waarom wij worden ingehuurd, is dat veel organisaties niet zelf de kennis in huis hebben om een bepaald vraagstuk intern op te lossen. Soms is het wenselijk om een nieuwe blik van buiten bij het vraagstuk te betrekken.

Door u inzicht te geven in uw businessmodel ondersteunen wij u met meer structuur, efficiency, effectiviteit en verfrissende ideeën om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u behoefte aan extern advies of expertise, neem dan contact met ons op.

Rik Boedhoe MBA

Neem contact met ons op!