GET STARTED TODAY Business
Consulting

Consultancy

Waarom een Business consultant?

Bedrijfskundig advies heeft betrekking op uw totale organisatie of op een specifiek onderdeel. Hierbij wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op de volgende vragen: Hoe kunt u uw bedrijf laten groeien? Hoe kunt u kosten besparen? Waar moet u op letten om processen in uw organisatie sneller, beter en efficiënter te laten lopen? Hoe krijgt u meer grip en overzicht op uw bedrijfsvoering en processen, zoals Sales, Digital marketing, Automatisering, Business Intelligence.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als bedrijfsadviseurs/business consultants geef ik professioneel en deskundig advies en handel ik vraagstukken af voor uw organisatie. Deze vraagstukken kunnen over allerlei onderwerpen gaan. Ze kunnen  bijvoorbeeld betrekking hebben op de strategie, marketing of automatisering van uw organisatie.

Mijn werkwijze is het afhandelen van vraagstukken of het analyseren van een probleem c.q. vraagstuk om hier vervolgens advies over te geven. Naast het analyseren en adviseren begeleid ik u op een professionele om gedurende het proces uw vraagstuk op te lossen.

Waarom kiezen klanten voor mij?

De belangrijkste reden waarom ik word ingehuurd, is dat veel organisaties niet zelf de kennis in huis hebben om een bepaald vraagstuk intern op te lossen. Soms is het wenselijk om een ervaren en professionele nieuwe blik van buiten bij het vraagstuk te betrekken.

Door u inzicht te geven in uw businessmodel ondersteun ik u met meer structuur, efficiency, effectiviteit en verfrissende ideeën om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u behoefte aan extern advies of expertise, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Rik Boedhoe MBA

Neem contact met mij op!