Business Coaching

Persoonlijk begeleiding

Je bent als ondernemer je focus kwijt en je hebt geen duidelijke missie of er spelen privé zaken waardoor er onzekerheden zijn ontstaan die de continuïteit van je bedrijfsvoering bedreigen. Door middel van persoonlijke begeleiding help ik je om bewustwording te creëren en om je ideeën en doelen weer scherp te stellen. Dit doe ik door het vervullen van een gidsende rol om je eigen oplossingen te ontwikkelen.

Neem contact met mij op!

 

Startup

Bent je als startup innovatief bezig met een nieuw product, technology of business model. Heb je hierbij vragen zoals: is mijn idee wel realiseerbaar? Zit de doelgroep die ik in gedachte heb te wachten op mijn product of dienst? Hoe realistisch is mijn verdienmodel? Hoe vertaal ik dit naar een goed businessmodel of plan? Ben ik wel een goede ondernemer? Als dit soort vragen je bezig houden, neem dan contact met mij op om je idee of plan concreter te maken.

Neem contact met mij op!

 

Gevestigde Ondernemer

Heb je als ondernemer het gevoel dat je meer uit je business kan halen. De kosten lopen op of je hebt weinig klanten. Je weet niet waar en hoe je moet beginnen met Organisatorische zaken, Marketing, Sales en ICT gerelateerde vragen ? Wil je je focussen op je verdienmodel? Moet er intern worden gereorganiseerd of moet er meer als sales worden gedaan? Je vraagt je af waar je klanten zitten of hoe je aan klanten kan komen? Met mijn ervaring van meer dan 15 jaar ondernemerschap, bedrijfskundige, marketing, sales, ICT kennis beschik ik over de nodige bagage om je op een professionele manier te ondersteunen.

Neem contact met mij op!