GET STARTED TODAY

Business Coaching

Waarom een Business coach?

Wereldwijd neemt de interesse voor Businesscoaches de laatste jaren enorm toe.Waarom? Omdat een ervaren mentor een must is voor ambitieuze ondernemers. Een businessoach is iemand die je een spiegel kan voorhouden, die je kan vertrouwen, en die je een stap verder kan brengen. Iemand die je weer nieuwe energie en inzichten geeft.

 

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Wat is er nodig om uw onderneming (verder) te laten groeien? Welke kwaliteiten kunt u hiervoor zelf inzetten, en welke taken kunt u beter uitbesteden? Hoe kunt u met een eigen onderneming voldoende tijd vrijmaken voor uw gezinsleven, sport en ontspanning? Wat kunt u doen om elke dag weer vol energie en gedrevenheid aan de slag te gaan? Ik help u met de antwoorden op deze vragen en meer. Samen gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat u met nieuwe inzichten en frisse energie weer aan de slag gaat in uw bedrijf, met een scherp oog voor een goede work/life balance.

Waarom kiezen klanten voor mij?

Veel businesscoaches hebben een achtergrond in de psychologie of in coaching. Maar een goede kennis van de psyche van de mens is nog niet voldoende om een goed bedrijf te kunnen runnen. Hier komt veel meer bij kijken. Ik kom zelf uit het bedrijfsleven. Ik heb mij gespecialiseerd in business coaching – en business consultancy. Hierdoor kan ik net die stap extra zetten en bied ik naast persoonlijk inzicht ook bedrijfskundig advies en ondersteuning. Of uw vraagstuk nu ligt op het gebied van Persoonlijke groei, Business development, Sales, (Digital) Marketing of Automatisering, ik bied u tools en ondersteun u op een persoonlijke en professionele wijze om te komen tot een oplossing die bij ú past. Pragmatisch en empatisch. Daar sta ik voor.

Rik Boedhoe MBA

Neem contact met mij op!